Kerk in beraad

Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
Bibliographic Details
Editor:Gian Ackermans, Adelbert Davids, Peter J.A. Nissen
Published: Katholieke Universiteit Leuven, Faculteit der Godgeleerdheid, Nijmegen, 1991
Total Pages:336
Format:Festschrift
Child Work(s): Aliquid de ecclesia cupit audire
Status:Needs Review
_version_ 1796772264317812736
all_dates_date_mv 1991-01-01T00:00:00Z
author Gian Ackermans
Adelbert Davids
Peter J.A. Nissen
author_facet Gian Ackermans
Adelbert Davids
Peter J.A. Nissen
author_role Editor
Editor
Editor
child_work_id_str_mv 7423
child_work_str_mv Aliquid de ecclesia cupit audire
collection Bibliography
container_total_pages_str 336
format Festschrift
id 1273
publishDate 1991
publishPlace_str_mv Nijmegen
publisher Katholieke Universiteit Leuven, Faculteit der Godgeleerdheid
record_format augustine
sort_date 1991-01-01T00:00:00Z
spelling 1273 augustine Bibliography kerk in beraad: opstellen aangeboden aan prof. dr. j. c. p. a. van laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de katholieke universiteit nijmegen, onder redactie van gian ackermans, adelbert davids en peter j.a. nissen met medewerking van guillaume h. Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H. Editor Gian Ackermans Editor Adelbert Davids Editor Peter J.A. Nissen Needs Review Aliquid de ecclesia cupit audire 7423 Festschrift 336 1991 1991 Katholieke Universiteit Leuven, Faculteit der Godgeleerdheid Nijmegen
spellingShingle Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
Gian Ackermans
Adelbert Davids
Peter J.A. Nissen
status_str Needs Review
title Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
title_full Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
title_fullStr Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
title_full_unstemmed Kerk in beraad: Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.
title_short Kerk in beraad
title_sort kerk in beraad: opstellen aangeboden aan prof. dr. j. c. p. a. van laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de katholieke universiteit nijmegen, onder redactie van gian ackermans, adelbert davids en peter j.a. nissen met medewerking van guillaume h.
title_sort_txt kerk in beraad: opstellen aangeboden aan prof. dr. j. c. p. a. van laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de katholieke universiteit nijmegen, onder redactie van gian ackermans, adelbert davids en peter j.a. nissen met medewerking van guillaume h.
title_sub Opstellen aangeboden aan Prof. dr. J. C. P. A. van Laarhoven bij gelegenheid van zijn afscheid als hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, onder redactie van Gian Ackermans, Adelbert Davids en Peter J.A. Nissen met medewerking van Guillaume H.