APA (7th ed.) Citation

Houtepen, A. (1994). Een asymmetrische dialoog. Historische kanttekeningen bij de onderlinge rekening van de kerkelijke ambten: Rede uitgesproeken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar, om werkzaam te zijn op het vakgebied van de Oecumenica aan de Universiteit Utrecht, op donderdag 20 januari 1994. Faculteit der Godgeleerdheid, Universiteit Utrecht.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Houtepen, Anton. Een Asymmetrische Dialoog. Historische Kanttekeningen Bij De Onderlinge Rekening Van De Kerkelijke Ambten: Rede Uitgesproeken Bij De Aanvaarding Van Het Ambt Van Hoogleraar, Om Werkzaam Te Zijn Op Het Vakgebied Van De Oecumenica Aan De Universiteit Utrecht, Op Donderdag 20 Januari 1994. Utrecht: Faculteit der Godgeleerdheid, Universiteit Utrecht, 1994.

MLA (9th ed.) Citation

Houtepen, Anton. Een Asymmetrische Dialoog. Historische Kanttekeningen Bij De Onderlinge Rekening Van De Kerkelijke Ambten: Rede Uitgesproeken Bij De Aanvaarding Van Het Ambt Van Hoogleraar, Om Werkzaam Te Zijn Op Het Vakgebied Van De Oecumenica Aan De Universiteit Utrecht, Op Donderdag 20 Januari 1994. Faculteit der Godgeleerdheid, Universiteit Utrecht, 1994.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.